Γαστρονομια

Γαστρονομία

Τσουρέκι με μπίρα Pils Hellas

Υλικά 500 γραμμάρια σκληρό αλεύρι 130 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη 70 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 200 ml μπίρα Pils Hellas ή Blue Island 20 γραμμάρια νωπή μαγιά 2 αυγά και 1 κρόκος…
Περισσότερα...

Λεντινούλες με ζ εζα Pilsener

Οι Λεντινούλες ή Shiitake (σιιτάκε) είναι από τα πιο γευστικά εδώδιμα μανιτάρια γνωστά για την υψηλή διατροφική τους αξία αλλά κυρίως για τις φαρμακευτικές ιδιότητες τους. Η σαρκώδης και ντελικάτη…
Περισσότερα...

Πατάτες Colcannon και Boxty της Guinness

Πατάτες Colcannon Υλικά 8 πατάτες καθαρισμένες60 γραμμάρια βούτυρο1 θρυμματισμένη σκελίδα σκόρδοΛάχανο ελαφρώς μαγειρεμένο και ψιλοκομμένοΦρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο Εκτέλεση Βράστε και λειώστε τις πατάτες, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέψτε καλά και…
Περισσότερα...

Ταρτάκια με σμέουρα και Timmermans Framboise

Υλικά 200 γραμμάρια αλεύρι3 αυγά150 γραμμάρια βούτυρο λειωμένο280 γραμμάρια ζάχαρη άχνη2 πρέζες βανίλια σε σκόνη250 γραμμάρια φρέσκα σμέουρα100 ml Timmermans Framboise Εκτέλεση Ανακατέψτε το αλεύρι, 120 γραμμάρια από το βούτυρο…
Περισσότερα...

Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και Dominus Triple

Υλικά 200 γραμμάρια ρύζι αρμπόριο30 γραμμάρια βούτυρο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500 γραμμάρια ζωμός κότας200 ml Dominus Triple1 κλωναράκι θυμάρι100 γραμμάρια αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 100 γραμμάρια μανιτάρια  Εκτέλεση: Τσιγαρίστε το κρεμμύδι στο…
Περισσότερα...

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!