Γαστρονομια

Γαστρονομία

10 τρόποι μαγειρέματος με μπίρα

ΜΠΙΡΟ-ΜΑΡΙΝΑΔΑ Η μπίρα αποτελεί έναν έξοχο συνδυασμό με τα ψητά σχάρας. Από λαχανικά μέχρι ψάρια και κρεατικά η μπίρα συνοδεύει τα πάντα με μοναδικό τρόπο. Μια απλή μαρινάδα με μπίρα,…
Περισσότερα...

Glühbeer με Paulaner Salvator

Η δικιά μας Glühbier είναι απλή, εύκολη και πολύ γευστική ενώ η μπίρα που χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή της είναι μια δυνατή γερμανική Double Bock, η Paulaner Salvator. Η εν…
Περισσότερα...

Glühbeer: Χειμωνιάτικη και γιορτινή απόλαυση!

H Glühbeer, είναι μια παραδοσιακή μπίρα που καταναλώνεται τόσο κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών όσο και γενικότερα μέσα στον χειμώνα. Είναι δυνατή, ζεστή, αρωματισμένη, πικάντικη και τόσο αναζωογονητική, που…
Περισσότερα...

White Rhapsody Σορμπέ

Σορμπέ μπίρας: Μια δροσιστική ραψωδία! Οι σιταρένιες Weisse, Wit ή White και οι φρουτόμπιρες, ιδιαίτερα μια Kriek, είναι οι κατάλληλες επιλογές για την δημιουργία ενός θαυμάσιου σορμπέ μπίρας. Όσο πιο…
Περισσότερα...

Τσουρέκι με μπίρα Pils Hellas

Υλικά 500 γραμμάρια σκληρό αλεύρι 130 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη 70 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 200 ml μπίρα Pils Hellas ή Blue Island 20 γραμμάρια νωπή μαγιά 2 αυγά και 1 κρόκος…
Περισσότερα...

Λεντινούλες με ζ εζα Pilsener

Οι Λεντινούλες ή Shiitake (σιιτάκε) είναι από τα πιο γευστικά εδώδιμα μανιτάρια γνωστά για την υψηλή διατροφική τους αξία αλλά κυρίως για τις φαρμακευτικές ιδιότητες τους. Η σαρκώδης και ντελικάτη…
Περισσότερα...

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!