Λακτοβάκιλλος

Είστε εδώ:Beer Catalog>Λακτοβάκιλλος>"Βασιλιάδες, παρατρεχάμενοι γραφιάδες και ζυθοποιοί της αυλής"

"Βασιλιάδες, παρατρεχάμενοι γραφιάδες και ζυθοποιοί της αυλής"

Βασιλικό διάταγμα του 1923 (!!!) ξέθαψε η κυβέρνηση απειλώντας την βιωσιμότητα του ανερχόμενου κλάδου της ελληνικής ζυθοποιίας και η μόνη σοβαρή αντίδραση στο Σχέδιο απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών ήρθε από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, που έχει μέλη της μικρά και μεγάλα ελληνικά ζυθοποιεία σε όλη την επικράτεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι λογοπαίγνια στο πληκτρολόγιο και κανένα αποτέλεσμα δεν φέρνουν. Η μόνη λύση είναι η συσπείρωση όλων στην Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών και όχι η μέχρι τώρα στάση των "μικρών" να βρίζουν ο ένας τον άλλον πισώπλατα και όλοι μαζί να βρίζουν τους "μεγάλους". Μόνο ενωμένος ο κλάδος, μικροί και μεγάλοι, μπορεί να προχωρήσει και να αλλάξει ακόμα και τον παράλογο ειδικό φόρο κατανάλωσης, που "κατάπιε αμάσητο" πριν δύο χρόνια και που τα δυσάρεστα αποτελέσματα του έχουν ήδη φανεί. Τον δρόμο έχουν δείξει οι οινοποιοί αποδεικνύοντας ότι η ισχύς εν τη ενώσει φέρνει αποτέλεσμα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο το δελτίο τύπου της Ένωσης Ελλήνων Ζυθοποιών για το καυτό θέμα. https://www.ellinikienosizithopoion.gr/?p=1578


Beer Catalog

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για την μπίρα, ταξίδια στον κόσμο της, σπάνιες και ξεχωριστές μπίρες, ζυθοποιίες και beer life style.

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!