Χώροι μπίρας

stella left
stella left
Είστε εδώ:Beer Catalog>Χώροι μπίρας>Το σπίτι της Μαριώς

Το σπίτι της Μαριώς

Παράδοση και γαστρονομία

Το σπίτι της Μαριώς είναι ένας από τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς που έχουν "σημαία" τους όχι μόνο το καλό φαγητό αλλά και την ελληνική craft μπίρα! Βρίσκεται 4 χιλιόμετρα πριν τα Καλάβρυτα στο δρόμο Καλαβρύτων-Πούντας (Διακοπτού) και περιβάλεται από ένα ειδυλλιακό τοπίο. 

Ο Γεώργιος Μανίκας και η Μαρία Ανδριοπούλου δημιουργούν παραδοσιακά πιάτα με ντόπια υλικά της εποχής, όπως είναι τα μανιτάρια, τα σπαράγγια, τα χόρτα και άλλα. Η φαντασία, το μεράκι και η αγάπη σ΄αυτό που κάνουν δίνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στο εξαίσιο φαγητό τους. Επιπλέον, οι χορτοφάγοι έχουν αρκετές παραδοσιακές vegan επιλογές στο φαγητό. 

Στα must βρίσκονται η πίτα της Μαριώς, η πατζαροσαλάτα με γύρη και φύτρα, τα τσιπς με καπνιστή πάπρικα, το κριθαρότο με άγρια μανιτάρια, σπαράγγια και τρούφα της περιοχής και τα άγρια χόρτα του βουνού. 

Οι μπίρες που συνοδεύουν τα πιάτα είναι οι Ora Dion Pils, Ora India Pale Ale, Ora Weisse, Ora Stout και η εποχιακή Ora Carnaval της Πατραϊκής Ζυθοποιίας.

Έκθεση εικόνων


Σχετικά Άρθρα

Beer Catalog

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για την μπίρα, ταξίδια στον κόσμο της, σπάνιες και ξεχωριστές μπίρες, ζυθοποιίες και beer life style.

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!