Χώροι μπίρας

stella left
stella left
Είστε εδώ:Beer Catalog>Χώροι μπίρας>À la Becasse - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

À la Becasse - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Η «μπεκάτσα» είναι ένα κλασικό και αυθεντικό μαγαζί, δυο βήματα από την Grand Place, με παράδοση στις Lambic μπίρες οι οποίες σερβίρονται από βαρέλι στις παραδοσιακές του πήλινες κανάτες, ενώ οι μείξεις των Lambic είναι μοναδικές.

Η ιστορία του ξεκίνησε το 1877 από τον Henri Steppé, που αγόρασε την παμπ Estaminet στην καρδιά των Βρυξελλών. Στην πορεία το όνομα άλλαξε σε À la Becasse από κάποιον πρόγονο της οικογένειας Steppé, που είναι οι ιδιοκτήτες του ακόμα και σήμερα. Το κτίριο είναι πολύ παλαιότερο από την παμπ και πρέπει να διασχίσεις έναν διάδρομο για να βρεθείς εκεί.

Από draft: Τimmermans Sweet Lambic, Timmermans White Lambic και μια ενδιαφέρουσα παλέτα για γευσιγνωσία με γλυκιά και σιταρένια Lambic, Kriek και Bourgogne des Flanders.

Απολαυστικές είναι και οι αναμείξεις της Timmermans Lambic σε τέσσερις εκδοχές: με geuze, kriek, peach και raspberry.

Επίσης, είναι διαθέσιμες σε φιάλη κλασικές βελγικές Pils και Ales, σιταρένιες και μοναστηριακές.

Φαγητό: Κύριο χαρακτηριστικό της κουζίνας του είναι το ψωμί που σερβίρεται πάνω σε ξύλινες σανίδες ή πλατό σε διάφορες παραλλαγές, όπως με λευκό τυρί και ραπανάκια. Η κουζίνα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες σαλάτες, καθώς και ζεστά πιάτα.

Έκθεση εικόνων


Beer Catalog

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για την μπίρα, ταξίδια στον κόσμο της, σπάνιες και ξεχωριστές μπίρες, ζυθοποιίες και beer life style.

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!