Χώροι μπίρας

stella left
stella left
Είστε εδώ:Beer Catalog>Χώροι μπίρας>À la Mort Subite – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

À la Mort Subite – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Η παμπ υπάρχει από το 1910 με ιδιοκτήτη τον Theophile Vossen και με το όνομα La Cour Royale. Οι υπάλληλοι τραπεζών και οι δικηγόροι ήταν ανάμεσα στους θαμώνες του οι οποίοι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος από τη δουλειά μαζεύονταν και έπαιζαν ένα παιχνίδι με ζάρια. Μόλις το κουδούνι χτυπούσε για να επιστρέψουν στο γραφείο, έριχναν την τελευταία ζαριά που ονόμαζαν «Ξαφνικό Θάνατο» ή αλλιώς Mort Subite, η οποία καθόριζε και τον νικητή.

Σύντομα το Mort Subite έγινε πολύ γνωστό και όταν το 1928 ο Vossen μετακόμισε την παμπ στη θέση που βρίσκεται σήμερα, την ονόμασε À la Mort Subite. Την παράδοση συνέχισαν και συνεχίζουν οι γιοι και οι εγγονοί της οικογένειας Vossen σερβίροντας εξαιρετικές Lambic μπίρες στο ίδιο αυθεντικό ντεκόρ του 1928.

Από draft: Η κορυφαία Lambic σιταρένια Mort Subite Lambic White, η ξεχωριστή Mort Subite Geuze και οι Lambic φρουτόμπιρες Kriek (κεράσια), Faro, Peach (ροδάκινο). Επίσης, σε βαρέλι βελγικές Pils, Trappiste καθώς και σπέσιαλ ξανθές και σκούρες. Ένας μικρός αριθμός φιαλών συμπληρώνει τον κατάλογο της μπίρας. Απεριτίφ, κρασί, χυμοί, καφές και ροφήματα είναι διαθέσιμα.

Φαγητό: Υπάρχουν διαθέσιμα σνακ, τυρί και αλλαντικά από τις Αρδέννες, σαλάτες, ενδιαφέροντα σάντουιτς και υπέροχες ομελέτες.


Beer Catalog

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για την μπίρα, ταξίδια στον κόσμο της, σπάνιες και ξεχωριστές μπίρες, ζυθοποιίες και beer life style.

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!