Χώροι μπίρας

stella left
stella left
Είστε εδώ:Beer Catalog>Χώροι μπίρας>Delirium Café - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Delirium Café - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Είναι το αγαπημένο μέρος των φίλων της μπίρας από κάθε γωνιά της γης. Βρίσκεται στο κέντρο των Βρυξελλών με τα τουριστικά φαγάδικα αλλά το στενάκι όπου βρίσκεται, η ξεθωριασμένη από τον χρόνο ομορφιά του και ο επαγγελματισμός του στις επιλογές, στην ποικιλία από μπίρες και στο σερβίρισμα σε περνάει στη σφαίρα της φαντασίας.

Μοναδικές βελγικές μπίρες σε draft, για να χάνεις πραγματικά το μυαλό σου, οι οποίες πλαισιώνονται από νέες κάθε μήνα ανάλογα με την εποχή και την διαθεσιμότητα. Περίπου 2.500 μπίρες σε φιάλη έδωσαν στο Delirium Café ένα βραβείο Guinness για τη μεγαλύτερη ποικιλία ζύθων σε παμπ.

Διαθέτει οκτώ μπαρ και χιλιάδες παλιά αντικείμενα μπίρας, όπως αφίσες, ποτήρια, δίσκους, χάλκινα καζάνια, παλιά εμφιαλωτική και άλλα αντικείμενα που απεικονίζουν την ιστορική πορεία του ζύθου στον χρόνο.

Ανάμεσα στους επισκέπτες του συμπεριλαμβάνονται και πολλοί VIP, όπως ο Mikkey των Motorhead, οι Iron Maiden, οι Tryo, η Γαλλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και πρώην μοντέλο Zazie, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, χιουμορίστες και ηθοποιοί, καθώς και ο γηραιότερος θαμώνας του μαγαζιού, ο François, ηλικίας 85 ετών!


Beer Catalog

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για την μπίρα, ταξίδια στον κόσμο της, σπάνιες και ξεχωριστές μπίρες, ζυθοποιίες και beer life style.

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!