Σερβίρισμα

Είστε εδώ:Beer Catalog>Ζυθολογια>Σερβίρισμα>Γιατί Draught μπίρα;

Γιατί Draught μπίρα;

Πολλές εμφιαλωμένες μπίρες κυκλοφορούν στην αγορά και ως Draught (βαρελίσια), συνήθως σε βαρέλια 20, 30 ή 50 λίτρων. Οι βασικοί λόγοι, πέρα από την παράδοση, που οδηγούν τις ζυθοποιίες στη διακίνηση μπίρας Draught, είναι κυρίως εμπορικοί.

Η βαρελίσια μπίρα είναι συνήθως η πρώτη επιλογή του καταναλωτή σε ένα μαγαζί είτε γιατί θα αφορά κάποια ντόπια μπίρα, είτε κάποια σπάνια, ή λόγω της εμφάνισής της και της μικρής διαφοροποίησης στη γεύση.

Η μπίρα σε βαρέλι έχει και το πλεονέκτημα να μένει ανεπηρέαστη από το φως, που είναι ένας από τους εχθρούς της μπίρας. Ας δούμε όμως τα εμπορικά πλεονεκτήματα των Draught τα οποία είναι εξίσου σημαντικά για μια επιχείρηση και είναι τα εξής:

  • Το βαρέλι καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο από ό,τι τα κιβώτια εμφιαλωμένης μπίρας είτε σε φιάλη είτε σε μεταλλικό κουτί.
  • Η παροχή κρύας μπίρας είναι συνεχής.
  • Δεν απαιτούνται χώροι ψύξης και χώροι αποθήκευσης κενών φιαλών.
  • Δεν χρειάζεται χρόνος αναμονής για ψύξη της μπίρας.
  • Η επένδυση χρημάτων για απόθεμα είναι μικρή, αφού η βαρελίσια μπίρα πίνεται πάντα φρέσκια και το βαρέλι από τη στιγμή που θ’ ανοιχτεί έχει διάρκεια ζωής 3 – 5 ημέρες. 
  • Οι λιγότερες επισκέψεις εφοδιασμού.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για σωστή και ποιοτική βαρελίσια μπίρα είναι οι καθαρές σωληνώσεις, το τακτικό σέρβις και η σωστή λειτουργία των οργάνων του ψυκτικού συστήματος.

Έκθεση εικόνων


Beer Catalog

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για την μπίρα, ταξίδια στον κόσμο της, σπάνιες και ξεχωριστές μπίρες, ζυθοποιίες και beer life style.

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!