Ζυθολογια

Είστε εδώ:Beer Catalog>Ζυθολογια

Ζυθολογία

Η Τέχνη της Ζυθοποίησης

Ζυθοποίηση: Τέχνη και Επιστήμη. Η ζυθοποίηση είναι ένα μοναδικό δείγμα τέχνης και επιστήμης, που έρχεται από το πολύ μακρινό παρελθόν. Γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια πριν, η ζυθοποίηση ήταν μια…
Περισσότερα...

Ζυθοποιία KOZEL

Παράδοση και ρομαντισμός στο όμορφο Velke Popovice Ένα γραφικό χωριό, μια παραδοσιακή και ρομαντική ζυθοποιία, ένας τράγος σύμβολο και η μαύρη Kozel συνθέτουν ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς στο Velke Popovice.…
Περισσότερα...

Κατηγορίες της Stout

Οι μπίρες Stout είναι ταξινομημένες σε δύο κυρίως κατηγορίες, τις sweet (γλυκές) και τις bitter (πικρές). Κάτω από αυτές υπάρχουν διάφορα στυλ, όπως αυτά που ακολουθούν:  Irish Stout ή Dry…
Περισσότερα...

Βρετανικά στυλ μπίρας

Κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία της μπίρας και την πατρίδα της Ale, την Αγγλία, θαυμάζουμε την τεχνογνωσία των Άγγλων, από την οποία ακόμα και οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί δελεάστηκαν.…
Περισσότερα...

Βυνοποίηση

Βυνοποίηση δεν είναι άλλο από τη διαδικασία παραγωγής βύνης. Κύριος σκοπός της βυνοποίησης είναι ο σχηματισμός των ενζύμων (α-αμυλάση, β-αμυλάση, πρωτεάσες, πρωτεϊνάσες, κ.ά.) στους σπόρους των δημητριακών. Τα «παραδοσιακά» στάδια…
Περισσότερα...

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!